Termeni şi Condiţii


Royal-Server.Ro oferă sponsorizări cu servere de Counter-Strike 1.6 si SAMP, in plus se pot creea reduceri intre 10-30% pentru clientii care vor cumpara servicii de gaming de la noi prin intermediul comunitatilor partenere.
Oferim sponsorizări comunităţilor de gaming care au un număr ridicat de membri. 

Oferim servere:

» CS 1.6 - PUBLIC (32 sloturi) 1000 fps, port: 27015. + baza de date 
» SAMP 100 Sloturi port: 7777 + baza de date

Sponsorizarea constă în ţinerea unui banner al firmei Royal-Server.Ro pe site-ul dvs. în header + topic global pe forum cu înformaţii despre firma noastră. Serviciile sponsorizate care vor fi constatate ca fiind inactive, vor fi şterse fără avertizare prealabilă. Posesorul nu mai poate beneficia a doua oara de ofertă.

In timpul in care beneficiati de sponsorizare Royal-Server.Ro, este strict interzis sa mai primiti sponsorizare si de la alta firma de hosting, iar site-ul(comunitatea) va trebui sa fie gazduit pe serverele noastre web.


Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sponsorizările fără avertizare prealabilă, în cazul în care am constatat că site-ul sponsorizat încalcă termenii şi condiţiile precum ar fi, lipsa banner/topic global, se fac redirecte dupa serverele noastre pe alte servere.

Atentie: Toti cei care beneficiaza de sponsorizari, isi asuma obligatia de a aduce clienti catre firma noastra prin contul de afiliat. 

Pentru a efectua o cerere de sponsorizare, va rugam sa efectuati urmatoarele comenzi
Gazduire SAMP 100 sloturi Click aici pentru comanda 
Gazduire CS 1.6 32 sloturi Click aici pentru comanda 

Va rugam sa verificati frecvent acest anunt, deoarece pot aparea modificari fara o notificare in prealabil

BannerMonday, March 16, 2020

« Inapoi

Powered by WHMCompleteSolution